A második segélyszállítmány is elindul Budapestről: irány Bosznia!

Az OTL Közép-Európa tagjai az önkéntes lelkészekkel együtt felrakodják a segélyszállítmányt a Boszniába induló teherautóra

Az OTL Közép-Európa tagjai az önkéntes lelkészekkel együtt felrakodják a segélyszállítmányt a Boszniába induló teherautóra

Önzetlen segítségeteknek köszönhetően fel tudtunk tölteni még egy teherautót segélyszállítmánnyal, és ezt Orasjébe, egy boszniai településre visszük. 6 tonna élelmiszert és vizet viszünk, és nagy teljesítményű vízszivattyút is viszünk magunkkal, amelyet a válságkezelő központnak fogunk adományozni. A szivattyú arra kell, hogy az elárasztott házak alagsorából ki tudjuk szivattyúzni a vizet.

A teherautót kísérő önkéntes lelkészek ott maradnak a területen, hogy bármilyen szükséges segítséget megadjanak. Ha szeretnél velük tartani, kattints az „Activation”, illetve a „Contact” gombokra a fenti menüben, és küldd el nekünk az adataidat. Fel fogjuk venni veled a kapcsolatot, amint lehet. Sokféleképpen segíthetsz: segíthetsz megtisztítani a falvakat, kiosztani az élelmiszereket a vöröskereszt által felállított menhelyeken vagy asszisztokat adni.

Ismételten köszönet mindazoknak, akik segítettek. Az akcióinkról továbbra is folyamatosan tájékoztatni fogunk ezen a blogon keresztül. Remélem, hamarosan találkozunk Boszniában!

„Az, hogy valaki vallásos, két dolgot foglal magába: először is, annak tudatát, hogy létezik a gonoszság, fájdalom, zavarodottság és az igazságtalanság, másodszor pedig, vallási gyakorlatokat és ehhez kapcsolódó szent hitelveket, amelyek azt a meggyőződést fejezik ki, hogy az embert végeredményben meg lehet szabadítani ezektől a tényezőktől.

Így az önkéntes lelkész olyan ember, aki önkéntes alapon segít embertársain, azáltal, hogy helyreállítja a célt, az igazságot és a szellemi értékeket mások életében.

Az önkéntes lelkész nem takarja el a szemét a lét fájdalma, gonoszsága és igazságtalansága láttán. Sőt, képzett arra, hogy kezelje ezeket, és segítsen másoknak felszabadulni a hatásuk alól, segítsen új személyes erőt elérni számukra.

De hogyan valósítja meg az önkéntes lelkész ezeket a csodákat? Alapvetően úgy, hogy a Szcientológia technológiáját használja az állapotok javítására – saját maga, a családja, a csoportjai, barátai, társai és az emberiség számára.

Ahhoz, hogy egy társadalom fennmaradjon, legalább annyi önkéntes lelkészre lenne szüksége, mint amennyi rendőre van most. A társadalom azt kapja, amire hangsúlyt helyez. A bűnözés helyett a szellemi értékekre összpontosítva új nap virradhat az emberiség számára.” – L. Ron Hubbard

This entry was posted in Magyarul. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s